BE rijbewijs halen in Almere, 't Gooi, Amersfoort e.o.
036-7508769 / 0611728437

MVOT

Martin Vos Opleidingen en Trainingen

Na 14 jaar bij Jan ter Beek verkeersopleidingen in Bussum te hebben gewerkt, waar ik behalve rijinstructeur op bijna alle voertuigen ook kwaliteitsmanager en mentorinstructeur was, heb ik in 2014 de stap gezet om een eigen opleidingscentrum te openen.

Met mijn eigen lescombinatie kan ik rijlessen verzorgen voor het BE rijbewijs. Daarnaast kunnen aankomend beroepschauffeurs bij MVOT terecht voor een complete rijopleiding voor het vrachtwagenrijbewijs, al dan niet met aanhangwagen of met trekker met oplegger. Maar ook particulieren die een "camperrijbewijs" willen halen, voor bijvoorbeeld een grote camper of een veewagen voor wedstrijdpaarden, kunnen bij MVOT terecht voor zowel theorie als praktijk.  

Ook voor de verplichte nascholing voor code 95 in het beroepsvervoer kunnen chauffeurs kiezen uit diverse cursussen die natuurlijk stuk voor stuk gecertificeerd zijn door het CBR.   

Kwaliteit in opleidingen en service zijn de pijlers van MVOT, kijkt u rustig rond op de website voor de info die u zoekt.